Ryby smażone:
- Dorsz filet
- Dorsz tusza
- Flądra
- Halibut
- Kergulena
- Łosoś filet
- Maślana filet
- Sandacz filet
- Śledź
- Turbot
- Paluszki rybne
- Ryba w cieście
- Rybna
- Pomidorowa
- Śledź w śmietanie
- Tatar z łososia
- Surówki
- Frytki
- Ziemniaki pieczone
- Pieczywo
- Masło czosnkowe
- Sos czosnkowy
- Ketchup
- Musztarda
Ryby wędzone:
- Antar
- Belona
- Brzuszki z łososia
- Dorsz filet/tusza
- Flądra
- Halibut
- Ikra z dorsza
- Ikra z turbota
- Jesiotr
- Kabanosy z łososia
- Karmazyn
- Krewetki
- Łosoś bałtycki
- Łosoś na zimno
- Łosoś norweski
- Makrela po litewsku
- Maślana
- Miętus
- Morszczuk
- Nototenia
- Pstrąg
- Sieja
- Sielawa
- Śledź
- Śledź firmowy
- Trewal
- Węgorz
- Kaczka
- Golonka